Necdet TANYÜREK - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz 1982 Hakkari Merkez doğumludur. İlkokulu Hakkari Merkez 50.yıl ilkokulunda ( 23 Nisan ) okudu.Orta okul ve lise öğrenimini Hakkari Anadolu Lisesinde yaptı.Gaziantep Üniversitesi Adıyaman Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunu olan müdürümüz 2008 yılında Eğitim Yönetimi ve Planlaması alanında yüksek lisans yapmıştır. 05.09.2005 tarihinde öğretmenliğe Hakkari Merkez  TOBB İlköğretim okulunda  başlayan okul müdürümüz Necdet TANYÜREK sırasıyla Atatürk İlköğretim okulunda müdür yardımcılığı,Cumhuriyet ilköğretim okulunda müdür yardımcılığı ve müdür baş yardımcılığı görevlerini yerine getirmiştir.2012 yılında Selahattin Eyyubi İlköğretim okulunda kurucu müdürlük yapan okul müdürümüz Necdet TANYÜREK 2014 yılında Milli Eğitim müdürlüğü AR -GE biriminde As-ke sorumlusu olarak çalışmıştır.2015 yılında okulumuza asalaten atanan okul müdürümüz ,halen okulumuzdaki görevine devam etmektedir. Necdet Tanyürek evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.